Prvi krug selekcije najboljeh u 2023

B@ PHOTO-DRUGBY

Kraj sezone je tu, a i kraj godine, i pravo vreme da se sumira ono što je ove godine urađeno. Kao i svake godine i ove Upravni odbor ragbi 13 federacije Srbije dodeliće nagrade najboljima, onima koji su svojim trudom i zalaganjem obeležili ovu sezonu. Ove godine biće dodeljena tri priznanja:

1. Za najbolju igračicu

2. Za najboljeg igrača

3. Za najboljeg mladog igrača

Naravno, biće tu još koje priznanje, za najboljeg sudiju, trenere, sportskog radnike ali o tome kasnije. Danas pričamo o dodeli priznanja za najbolju igračicu, igrača i mladog igrača, jer je sistem dodele priznanja za ove tri godine promenjen. U prvoj fazi na osnovu statističkih podataka, broja odigranih utakmica, postignutih poena, i ostalih aktivnosti Komesar za takmičenje odrediće širi spisak kandidata. Taj širi spisak biće javno objavljen na fejsbuk stranici Federacije i za njega će moći da glasaju svi naši fanovi (svako može glasati samo jednom), opredeljujući se za tri najbolja igrača/igračice. Prvi na listi dobija 3 glasa, drugi 2, a treći 1. Glasanje je javno, i traje do 07.12.2023 nakon čega će Komesar za takmičenje utvrditi konačnu listi od najviše 5 kandidata koju će proslediti UO. Kao i svake godine UO će od predloženih kandidata izabrati onog koji će na godišnjoj Skupštini Ragbi 13 Federacije Srbije dobiti lakavo priznanje najboljeg igrača u protekloj sezoni.

Danas vam predstavljamo širi krug kandidata od 12 igračica za najbolju igračicu u 2023. Kao što je već ranije rečeno, glasati možete do 7.12.2023 godine.

Lista predloženih igračica:

Be the first to comment

Leave a Reply