Održana redovna Skupština federacije

Danas je u prostorijama na stadionu FK Radnički Novi Beograd održana redovna godišnja Skupština Ragbi 13 federacije Srbije. Delegati su analiziralu postignute rezultate u 2021 godini, koji su ocenjeni kao vrli dobri, pre svega zbog uspeha seniorske reprezentacije Srbije i plasmanom u elitnu A grupu, gde ce Orlovi u naredne dve godine vojevati sa Engleskom, Francuskom, Irskom, Skotskov i Velsom. Najvise diskusije bilo je oko plana i programa rada za 2022 godinu, koji je usvojen uz jedan uzdrzan glas (Partizan 1953).

Na kraju dodeljena su priznanja najboljima u 2021 godini. Ovom delu pored delegata skupstine prisustvovali su i gosti, medju kojima su bili predstavnici Crnogorskih klubova Arsenal Tivat i Mornar Bar.

Za najboljeg igrača u seniorskoj konkurenciji proglašen je Vladislav Dedić (Crvena zvezda). Najbolji mladi igrač je Đorđe Krnjeta (Partizan 1953). Priznanje za igrača koji je najviše napredovao u protekloj godini dobio je Stefan Arsić (Radnički Niš). Najbolji trener je Edi Petiborn (Crvena zvezda) a plaketa namenjena najboljem sportskom radniku u 2021 pripala je Jasminu Bibiću (Partizan 1953). Za najboljeg sudiju u protekloj sezoni proglašen je Stefan Stamenić.

Vise fotografija sa Skupstine mozete naci na nasoj Facebook stranici ovde

Be the first to comment

Leave a Reply