Грчка и Србија у Лариси

Женска репрезентација Србије одиграће тест утакмицу против репрезентације Грчке у суботу 11.04.2020. у Лариси. Биће то четврти тест меч за наше девојке и прилика да након пораза од Италије и два против Канаде прошле сезоне Србија коначно стигне до прве победе. Ипак то ни мало неће бити лако јер су Гркиње у својој првој утакмици у септембру месецу прошле године против Турске показалe да се ради о врло квалитетној екипи.

Грчка репрезентација биће састављена од девојака из Ариса и Парте, два клуба против којих је прошле сезоне наша Црвена звезда играла на турниру у рагбију 9, који је претходио утакмици Балканске Супер Лиге између Ариса и Црвене звезде.

Селектор наше репрезентације Жељко Делић истакао је да је женски рагби један од кључних полуга за развој рагбија 13 на Балкану. У утакмици у Лариси улазимо са великим очекивања и надамо се да ће меч бити одлична провера за обе репрезентације.

Домаћа рагби лига сезона у женској конкуренцији стартоваће 15.03.2020. године када ће се одржати турнир Купа Београда у рагбију 9 за жене. Тај турнир биће одлична прилика да селектор Жељко Делић види све кандидаткиње за репрезентацију на једном месту.

Be the first to comment

Leave a Reply