Орлови траже спонзоре

Октобар је изузетно важан месец, можда и месец одлуке за сениорску рагби 13 репрезентацију Србије. Орлови кроз Б Првенство Европе, почињу битку за место на највећем рагби 13 догађају на планети, Светском Првенству. Наредно Светско Првенство биће одржано 2021. године у Енглеској, и на њему ће учествовати 16 репрезентација. Чак седам репрезентација биће из Европе. За сада место је букирала једино Енглеска, као вицешампион и домаћин. Борба за преосталих 6 места, стартовала је почетком јуна, а у трку је кренуло 14 репрезентација. Протеклог викенда свој сан о учешћу на Светском Првенству 2021. године завршиле су четири репрезентације Немачка, Чешка, Малта и Украјина. Битку су наставили Грчка и Норвешка, које ће у међусобном одмеравању снага одлучити ко ће од ове две репрезентације из Ц групе Европског Првенства у завршну фазу.

У октобру стартују и остале две групе А и Б. Србија је у групи са Шпанијом и Русијом. Од ове три репрезентације, две ће у завршну фазу квалификација. Из А групе у којој су Француска, Велс, Ирска и Шкотска, прве две ће обезбедити директан пласман док ће преостале две своју шансу тражити кроз квалификације.

Нашу репрезентацију поред званичних утакмица са Русијом и Шпанијом, очекују и тест мечеви против Велса и Француске. Ове утакмице ће бити одличан показатељ тренутне вредности “Орлова”.

У предстојеће окршаје, “Орлови” ће ући са новим дресовима. Управни одбор одредио је цене спонзорских пакета и позвао све заинтересоване компаније да подрже нашу репрезентацију. Комплетну понуду спонзорских пакета можете погледати овде. (уколико Вам не ради линк, молимо Вас да нас контактирате путем наше електронске поште: ragbi13fs@gmail.com)

Светско Првенство

Be the first to comment

Leave a Reply