Девојке по први пут у Караташу

"Ђердап услуге" а.д.

Тек завршени летњи капм у Караташу имао је више куриозитета. Један од њих је и то што су по први пут на кампу биле и играчице. Њихово присуство Рагби 13 федерација Србије искористила је да коначно уручи и признања најбољим девојкама у прошлој сезони. За најбољу играчицу у 2019 години проглашена је Марија Маслаковић из Црвене звезде. Конкуренција је била оштра, а Марији је прво место припало испред Маје Баошић и Јелене Стоиљковић. Признање Марији Маслаковић уручио је Радослав Новаковић, члан УО Р13ФС и Директор свих националних селекција.

Марија Маслаковић и Радослав Новаковић

Генерални секретар Рагби 13 федерације Србије Владан Кикановић за наш сајт је објаснио: “Награду нисмо могли уручити раније, јер је свечана церемонија била планирана за почетак априла, у новим просторијама Федерације. На жалост Корона нам је омела планове па смо морали да сачекамо неколико месеци. Испоставило се да је боравак у Караташу одлична прилика за то. Поготово што имамо одлично сарадњу и са компанијом “Ђердап услуге” а.д.

Поред признања Марији Маслаковић, уручене су и захвалнице за изузетан допринос компанији “Ђердап услуге” а.д., једном од спонзора Федерације, за развој рагби 13 спорта у Србији. У име Рагби 13 Федерације Србије захвалницу је директорки компаније”Ђердап услуге” а.д. Карменки Бабић , уручио Лазар Живковић, члан УО Р13ФС. Такође Владан Кикановић је уручио и мајице директорки Карменки, те Бојани Крактус, шефици кабинета директорке, као и Ангелини Младеновић, помоћнику генералног директора компаније за послове угоститељства и туризма.

Be the first to comment

Leave a Reply