RLWC 2021 objavio raspored svih utakmica

Još tačno 15 meseci preostalo je do starta Svetskog Kupa u ragbiju 13, (skraćeno RLWC 2021) koji će se održati naredne jeseni u Engleskoj. Po prvi put na jednom mestu će se organizovati praktično tri velika sportska događaja:

Svetski Kup u ragbiju 13 sa seniore

Svetski Kup u ragbiju 13 sa žene

Svetski kup za osobe u kolicima

Ovih dana organizatori su izašli sa kompletnim rasporedom za ovaj veliki sportski događaj. Već letimičan pogled na ovaj raspored dovoljan je da nas uveri da se radi o dosad najvećoj ragbi liga smotri ikad održanoj. Velelepni stadioni poput Sent Džejm parka, Enfilda, Stadiona Emirata u Londonu i finale u Mančesteru na stadionu Old Traford, najavljuju da nas čeka nezaboravan sportski događaj.

Marljivi organizatori vredno rade kako bi sve bilo spremno za narednu godinu. Ipak senka straha koja se ove godine nadvila nad svetom uvidu opakog smrtonosnog virusa COVID-19 prisutna je i ovde, mada se svi nadaju da će do tada ovaj protivnik biti savladan.

Na ovom linku možete preuzeti potpuni raspored Svetskog kupa i sinhronizovati ga sa svojim kalendarom važnih događaja, kako ništa ne bi propustili.

Be the first to comment

Leave a Reply