Припреме репрезентације у пуном јеку

Лабараторија за медицину спорта и перапију вежбањем

Припреме репрезентације Србије за двомеч против Канаде улазе у завршну фазу. Мушка репрезентација Србије ових дана кренула је на лекарске прегледе који наши репрезентативци обављају на Медицинском факултету. У оквиру ове установе постоји Лабораторија за медицину спорта и терапију вежбањем, у којој ради доктор наше репрезентације Никола Топаловић. Доктор Никола уз помоћ своје колегинице Биљане Ђурић ових дана проверава у каквом се стању налазе наши репрезентативци након летње паузе.

Лабораторија за медицину спорта и терапију вежбањем

Поред лекарских прегледа прошле недеље наши репрезентативци одрадили су и три тренинга са Стјуартом Вилкинсоном у четвртак, петак и суботу.

Рагби 13
Детаљ са тренинга у четвртак

Због клупских обавеза у недељу није било озбиљнијих тренинг утакмица, али су ипак на тренингу у суботу наши репрезентативци показали да су се ужелели рагбија.

Детаљ са тренинга у суботу

У току овог викенда наши репрезентативци ће одрадити још два тренинга у петак 13.09.2019. у 20.00 и сутрадан у суботу од 10.30 сати. Оба тренинга биће одржана на стадиону СЦ Инге на Звездари.

Експедиција Канаде данас долази у наш главни град. У суботу ће наша женска репрезентација одиграти први тест меч против Канађанки, које су тренутно четврто рангирана репрезентација на Свету и један од учесника женског Светског Купа 2021. године. Наше репрезентативке такође су у суботу одржале тренинг на СЦ Ингету и према речима селектора репрезентације Жељка Делића спремно дочекују утакмицу у суботу.

Распоред утакмица за овај викенд:

субота 14.09.2019.
13.30 Босна и Херцеговина – Kанада, мушкарци, СЦ Инге, судија Стефан Стаменић
16.30 Србија – Kанада, жене, први тест меч, СЦ Инге, судија Петар Милановић

недеља 15.09.2019.
13.30 Дорћол – Раднички Ниш, СЛС 2. коло СЦ Инге
16.45 Партизан – Црвена звезда, 4. коло СЦ Инге, судија Радослав Новаковић
20.30 Црвени Kенгур – Ташмајдан Тигрови, Б лига 2. коло, Ада Циганлија

среда 18.09.2019.
16.00 Београд – Kанада, мушкарци 1. тест меч, СЦ Инге

Be the first to comment

Leave a Reply