Стјуарт Вилкинсон нови тренер

All-focus

Рагби 13 репрезентација рано јутрос стигла је у Енглеску. Орлови су преко Будимпеште слетели у Донкастер, одакле је наша експедиција аутобусом дошла у Јорк. Некадашња престоница Енглеске биће база нашој репрезентацији у наредних седам дана. Све време наши репрезентативци ће бити смештени у хостелу Астор Јорк.

Око поднева наша експедиција је комплетирана јер су јој се прикључили физиотерапеут Леонард (Лен) МекМејн и Стјуарт Вилкинсон, познати енглески тренер који ће у наредном периоду бити главни тренер “Орлова”.

“Почаствовани смо што ће једно такво велико име као што је Стуарт Вилкинсон бити нови тренер Репрезентације Србије. О каквом се великом стручњаку ради, најбоље говори његова биографија у којој су 20 година професионалног играчког стажа, дугогодишња сарадња са најпознатијим Супер Лигашким клубовима, и професорска титула на једном од најпрестижнијих факултета у Енглеској.” Истакао је Радослав Новаковић члан УО Рагби 13 федерације Србије и кординатор рада свих националних селекција.

После напорног пута наши репрезентативци су данашњи дан искористили за одмор и упознавање са знаменитостима Јорка, у којима овај прелепи град не оскудева. Дан је завршен вечером у одличном ресторану бела Италија.

Be the first to comment

Leave a Reply