Србија А – Србија Б 42-12

Куп Изазова

Сениорска рагби 13 репрезентација Србије од 3. до 11. јула 2019. године боравиће у Енглеској. Орлови ће током боравка у колевци рагби лиге одиграти две утакмице против Енглеске аматерске селекције Лављих срца. Домаћин нашој репрезентацији биће Енглеска покрајина Јоркшир, тако да ће се обе утакмице одиграти у овој области. Прва у недељу 7. јула у Јорку, а друга у среду 10. јула у Лидсу. Током турнеје наша репрезентација ће промовисати и новог тренера, који ће предводити нашу репрезентацију у наредном покушају да се пласирамо на Светски Куп 2025. године.

Припремајући се за ову турнеју, данас је на стадиону СЦ Инге на Звездари одигран Куп изазова у којем су се састали А и Б репрезентација Србије. Била је то последња провера пред одлазак у Енглеску и добра прилика да се сагледају тренутне могућности свих кандидата који су били на ширем списку.

Б репрезентација Србије пружила је одличну партију у првом полувремену које су и добили са 12-10. Ипак у наставку је А тим додао гас и на крају стигао до сигурног тријумфа од 42-12.

Србија А – Србија Б 42-12

Београд 30.06.2019. Куп изазова. Стадион: СЦ Инге. Гледалаца: 50. Судија: Владан Кикановић. Жути картон: Кушић Владо 57′ мин. (Србија Б).

Поени за Србију А: 8 есеја – Петар Милановић 15′ мин, Стеван Стевановић 17′, 47′ и 61′ мин, Предраг Кеглић 32′ мин, Милош Ћалић 35′ мин, Александар Ђорђевић 41′ мин, Лазар Живковић 57′ мин. Голови: Војислав Дедић 2/3, Ђорђе Стошић 3/4, Стеван Стевановић 0/1.

Поени за Србију Б: 2 есеја – Владимир Милутиновић 1′ мин, Александар Павловић 21′ мин. Голови: Џавид Јашари 2/2.

Србија А: Милош Зоговић, Драган Јанковић, Александар Ђорђевић, Предраг Кеглић, Петар Миловановић, Ђорђе Стошић, Војислав Дедић, Лазар Живковић, Владислав Дедић, Душан Милутиновић, Стеван Стевановић, Милош Ћалић, Стефан Недељковић. Резерве: Никола Србљанин.

Србија Б: Велибор Срећковић, Александар Павловић, Денис Ченгај, Владимир Милутиновић, Милош Тамбурић, Ђорђе Стефановић, Џавид Јашари, Михајло Стоиљковић, Вук Штрбац, Владо Кушић, Никола Ђурић, Дарио Абидиновић, Михајло Јовић, Резерве: Вања Ненадовић, Бранко Чарапић.

Be the first to comment

Leave a Reply