Србија XIII – Турска 30-14

Након изузетно узбудљивог и неизвесног меча на Балканском Првенству у рагбију 9, које је одржано 10.08.2018 у Београду, Србија и Турска састале су се још једном и то 12.08.2018. овај пут у рагбију 13. У овој утакмици много више успеха имали су домаћи који су на крају тријумфовали са 30-14. Турци, којима је ово била прва званична сениорска репрезентативна утакмица рагбија 13, пружили су одличан отпор, али нису успели да још једном изненаде Србију.

Србија XIII

Србија XIII је наступила у подмлаћеном саставу, са неколико играча који су играли на тек завршеном Европском Првенству до 19 година и Балканском Првенству у рагбију 9.

Србија XIII – Турска 30-14

Београд 12.08.2018, Стадион: ФК Херој Полет Јајинци, гледалаца 50. Судија: Ђорђе Дивић, помоћници: Слободан Манак и Андрија Кокот (сви Србија)

Србија XIII: Стефан Милинковић, Ђорђе Стошић, Александар Павловић, Тихомир Стаменковић, Стефан Вукановић, Владислав Дедић, Марко Симовић, Марко Макера, Андреј Мора, Стефан Арсић, Топлица Ристић, Дарио Абидиновић, Денис Бајрами, Рајко Трифуновић, Вук Штрбац, Никола Ђурић, Владо Кушић, Александар Ђорђевић.

Be the first to comment

Leave a Reply