Србија – Енглеска Лавља срца 6-34

Srbija - Lionharts

Репрезентација Србије данас је на стадиону СНЦ Макиш код Аде Циганлије, изгубила од Енглеске аматерске селекције Лављих срца са 34-6 (16-0). Енглези су током целе утакмице контролисали исту, и били бољи ривал од “Орлова” па је њихова победа сасвим заслужена. Србија се добро држала али са чак четири дебитаната (Пештерац, Алексић, Кеглић и Ђорђевић) и без седморице стандардних репрезентативаца (браће Дедић, Ћалића, Недељковића, Петровића, Вукановића и Јанковића) није се могло више од часног пораза.

Гости су повели већ у 3. минуту након одличне акције коју је Алекс Хардласл завршио есејем уз саму аут линију. Шутер Лављихх срца Адам Бингам из тешке позиције није успео да претвори за два додатна поена, па су гости повели са 4-0. Орлови су покушали да узврате, али није им пошло за руком да пробију одлично организовану одбрану Енглеза. У нападу доста проблема правио нам је Гав Дејвис који је неколико пута успео да пробије нашу линију одбране. Након ових продора није било есеја, пре свега захваљујући Милошу Зоговићу који је успевао да као последњи играч обори брзоногог Енглеза.

Srbija - Lionharts

У 18. минуту ни Зоговић није могао ништа да уради када је Том Хјуленд постигао други есеј за Лавља срца. Овај пут Адам Бингам је био прецизан, па су гости увећали вођство на 10-0. Пет минута касније Дени Рашворт је постигао и трећи есеј за госте, а Бингам је поново прецизан па гости на средини полувремена воде са 16-0. Након овог фуриозног почетка, Србија је успоставила поново равнотежу, али “Орловима” никако није полазило за руком да направе неку акцију из које би угрозили противнички есеј простор. На срећу то до краја полувремена није пошло за руком ни гостима.

Srbija - Lionharts

Србија је у другом полувремену кренула агресивније, али поново су се налети “Орлова” разбили о гранитну Енглеску одбрану. У јеку офанизиве домаћих, из једне контре Арон Џејмс је у 58. минуту постигао четврти есеј за госте, и тако решио питање победника. У 65. минуту Алфи Силеј је постигао 5. есеј за Енглезе. Част домаћих спасао је Владимир Милутиновић који је у 74. минуту постигао почасни есеј за Србију, а у 77. минуту коначан резултат је поставио Мет Прест.

Srbija - Lionharts

Комплетан снимак целе утакмице можете погледати овде.

Србија – Енглеска Лавља срца (Јоркшир) 6-34 (0-16)

Београд 24.06.2018, 18.00 сати. Стадион: СНЦ Макиш. Гледалаца: 100. Судија: Радослав Новаковић (Београд). Помоћници: Владан Кикановић, Ненад Жујић.

Поени за Србију – есеј: Владимир Милутиновић 74′ мин. Гол: Џавид Јашари 1/1.

Поени за Лавља срца – 6 есеја: Alex HARDLASTLE 3′ min, Tom HEWLAND 18′ min, Danny RUSHWORTH 23′ min, Arron JAMES 58′ min, Alfie SEELEY 65′ min, Matt PREST 77′ min. Golovi: Adam BINGHAM 4/5, Danny RUSHWORTH 1/1.

СРБИЈА: Милош ЗОГОВИЋ, Никола ПЕШТЕРАЦ, Александар ЂОРЂЕВИЋ, Ненад ГРБИЋ, Никола СРБЉАНИН, Ђорђе СТОШИЋ, Џавид ЈАШАРИ, Алекса РАДИЋ, Вук ШТРБАЦ, Милош АЛЕКСИЋ, Владо КУШИЋ, Предраг КЕГЛИЋ, Владимир МИЛУТИНОВИЋ. Резерве: Дарио АБИДИНОВИЋ, Перо МАЏАРЕВИЋ, Петар МИЛАНОВИЋ, Денис ЧЕНГАЈ.

Srbija - Lionharts

LIONHЕARTS: Alfie SEELEY, Marty HALL, Josh WHITEHEAD, Alex HARDLASTLE, Matt PREST, Lewis POSKITT, Adam BINGHAM, Tom HEWLAND, Danny RUSHWORTH, Gav DAVIES, Arron JAMES, Chris RUSHWORTH, Alex GILBEY. Rezerve: Oliver DALE, Neil POWLEY, Jorge FAIKBANK, Jalk COLLANSEN.

Srbija - Lionharts


LAT

Reprezentacija Srbije danas je na stadionu SNC Makiš kod Ade Ciganlije, izgubila od Engleske amterske selekcije Lionhearts sa 34-6 (16-0). Englezi su tokom cele utakmice kontrolisali istu, i bili bolji rival od “Orlova” pa je njihova pobeda sasvim zaslužena. Srbija se dobro držala, ali sa čak četiri debitanta (Pešterac, Aleksić, Keglić i Đorđević) i bez sedmorice standardnih reprezentativaca (braće Dedić, Ćalića, Nedeljkovića, Petrovića, Vukanovića i Jankovića) nije se moglo više od časnog poraza.

Gosti su poveli već u 3. minutu nakon odlične akcije koju je Alex Hardlasstle završio esejem uz samu aut liniju. Šuter Lajonhartsa Adam Bingham iz teške pozicije nije uspeo da pretvori za dva dodatna poena, pa su gosti poveli sa 4-0. Orlovi su pokušali da uzvrate, ali nije im pošlo za rukom da probiju odlično organizovanu odbranu Engleza. U napadu dosta problema pravio nam je Gav Davies koji je nekoliko puta uspeo da probije našu liniju odbrane. Nakon ovih prodora nije bilo eseja, pre svega zahvaljujući Milošu Zogoviću koji je uspevao da kao poslednji igrač obori brzonogog Engleza.

Srbija - Lionharts

U 18. minutu ni Zogović nije mogao ništa da uradi kada je Tom Hewland postigao drugi esej za Lajonhartse. Ovaj put Adam Bingham je bio precizan, pa su gosti uvećali vođstvo na 10-0. Pet minuta kasnije Danny Rushworth je postigao i treći esej za goste, a Bingham je ponovo precizan pa gosti na sredini poluvremena vode sa 16-0. Nakon ovog furioznog početka, Srbija je uspostavila ponovo ravnotežu ali “Orlovima” nikako nije polazilo za rukom da naprave neku akciju iz koje bi ugrozili protivnički esej prostor. Na sreću to do kraja poluvremena nije pošlo za rukom ni gostima.

Srbija - Lionharts

Srbija je u drugom poluvremenu krenula agresivnije, ali ponovo su se naleti “Orlova” razbili o granitnu Englesku odbranu. U jeku ofanzive domaćih, iz jedne kontre Arron James je u 58. minutu postigao četvrti esej za goste, i tako rešio pitanje pobednika. U 65. minutu Alfie Seeley je postigao 5. esej  za Engleze. Čast domaćih spasao je Vladimir Milutinović koji je u 74. minutu postigao počasni esej za Srbiju, a u 77. minutu konačan rezultat je postavio Matt Prest.

Srbija - Lionharts

Kompletan snimak cele utakmice mozete pogledati ovde.

Srbija – England Lionhearts (Yorkshire) 6-34 (0-16)

Beograd 24.06.2018, 18:00 sati. Stadion: SNC Makiš, Gledalaca: 100. Suidija: Radoslav Novaković (Beograd). pomoćnici: Vladan Kikanović, Nenad Žujić.

Poeni za Srbiju – esej: Vladimir Milutinović 74′ min. Gol: Džavid Jašari 1/1.

Poeni za Lionhearts – 6 eseja: Alex HARDLASTLE 3′ min, Tom HEWLAND 18′ min, Danny RUSHWORTH 23′ min, Arron JAMES 58′ min, Alfie SEELEY 65′ min, Matt PREST 77′ min. Golovi: Adam BINGHAM 4/5, Danny RUSHWORTH 1/1.

SRBIJA: Miloš ZOGOVIĆ, Nikola PEŠTERAC, Aleksandar ĐORĐEVIĆ, Nenad GRBIĆ, Nikola SRBLJANIN, Đorđe STOŠIĆ, Džavid JAŠARI, Aleksa RADIĆ, Vuk ŠTRBAC, Miloš ALEKSIĆ, Vlado KUŠIĆ, Predrag KEGLIĆ, Vladimir MILUTINOVIĆ. Rezerve: Dario ABIDINOVIĆ, Pero MADŽAREVIĆ, Petar MILANOVIĆ, Denis ČENGAJ.

Srbija - Lionharts

LIONHARTS: Alfie SEELEY, Marty HALL, Josh WHITEHEAD, Alex HARDLASTLE, Matt PREST, Lewis POSKITT, Adam BINGHAM, Tom HEWLAND, Danny RUSHWORTH, Gav DAVIES, Arron JAMES, Chris RUSHWORTH, Alex GILBEY. Rezerve: Oliver DALE, Neil POWLEY, Jorge FAIKBANK, Jalk COLLANSEN.

Srbija - Lionharts

Be the first to comment

Leave a Reply