Пријем у Амбасади Аустралије

Рагби 13

Рагби 13 федерација Србије и Аустралијска Амбасада у Београду имају изванредне односе у протеклих 10-ак година. Ови односи у многоме су се побољшали у последњих неколико година од како је на место Амбасадора дошла госпођа Џулија Фини (Julia Feeney). Дуг је списак активности који су у последње време заједно урадили Аустралијска Амбасада и Рагби 13 федерација Србије од доласка велике Аустралијске звезде Мета Боувена у Србију 2015. године у склопу акције “Рагби лига одликаша” и обелажавања 100 година ANZAC дана. Затим одлична сарадња приликом одласка наше репрезентације на турнеју по Аустралији у јануару 2016. године, али и приликом доласка наших репрезентативаца из Аустралије у октобру исте године. Сарадња је настављена и даље, а конкретан повод био је долазак тројице Аустралијских тренера у Србију.

Пријем за јуниорску репрезентацију Србије предвођену капитеном Владимиром Милутиновићем, члановима УО Јованом Вујошевићем и Радославом Новаковићем, као и генералним секретаром Слободаном Манаком, селектором Адмиром Хаџићем, главним тренером Нил Бијорцем (нашим Србином из Аустралије), помоћним тренерима Браниславом Зецом (такође Србин из Аустралије), те Брет Дејвидсоном, и др Николом Топаловићем (доктором репрезентације), приредила је амбасадорка Аустралије у Републици Србији, Џулија Фини са породицом. Пријем је одржан у 28.03.2018. године у резиденцији Аустралијске Амбасаде у Београду са почетком од 17.30 сати.

На пријему су такође присуствовали Марк Харисон, британски адвокат и велики пријатељ наше Федерације и Марк Пулен, британски новинар.

Рагби 13

Be the first to comment

Leave a Reply