Успешно завршен Сајам спорта

Сајам спорта
Играчице Црвене звезда и Партизана са Министром Вањом Удовичић

У Београду је од 24. до 26.11.2017. године одржан 6. по реду Сајам спорта. Рагби 13 федерација Србије по шести пут је узела учешће на овој јединственој и изузетно посећеној манифестацији, која је на једном месту окупило око 100 спортова, колико их се тренутно упражњава у Србији. Штанд Рагби 13 федерације Србије на сајму посетило је за ова три дана преко 10.000 посетилаца сајма, а посебно је била интересантна презентација нашег спорта, која је одржана у недељу. Презентацији је присуствовао и Министар омладине и спорта Републике Србије господин Вања Удовичић.

Сајам спорта
Рагби клуб Дорћол селекција од 6 до 10 година

У првом делу презентације учествовали су најмлађи играчи, узраста од 6 до 10 година старости из Рагби клуба Дорћол. Они су се најпре играли са рагби лоптом, а потом су демонстрирали своје познавање тач игре. Осмеси на њиховим лицима довољно говоре како су се лепо забављали, што је ипак најважније у њиховом узрасту.

Сајам спорта

Након најмлађих на ред су дошле девојке из Црвене звезде и Партизана. Оне су прво демонстрирале обарање,  под будним оком тренера Стефана Николића и генералног секретара Рагби 13 федерације Србије Слободана Манака. Затим су и оне играле мало тач. На крају су им се придружили и они најсмелији дечаци и Сајам спортадевојчице, који су заједно са њима заиграли тач. Као и они најмлађи, и девојке, а и они који су им се придружили су максимално уживали о чему најбоље говоре осмеси на њиховим лицима.

Више слика са Сајма спорта можете видети на нашој фејсбук страници.

Сајам спорта

Be the first to comment

Leave a Reply