Захвалност компанији “NSW compensation lawyers”

Vic Petrovic

Рагби 13 федерација Србије ових дана имала је занимљивог госта. У четвртак 12.01.2017. године, господин Вик Петровић, Србин из Аустралије и успешни бизнисмен посетио је Рагби 13 федерацију Србије. Вик Петровић, односно његова компанија NSW compensation lawyers  један је од спонзора Рагби 13 федерације Србије. Сарадња са господином Петровићем почела је почетком прошле године када је његова компанија, NSW compensation lawyers из Сиднеја помогла у реализацији прве турнеје Рагби 13 репрезентације Србије по Аустралији. На обострано задовољство сарадња се наставила и после тога, тако што је NSW compensation lawyers била и један од спонзора репрезентације у квалификацијама за Светски Куп 2017. године, где су “Орлови” играли против Велса и Италије.

Током боравка у Београду господин Петровић је био гост, чланова Управног одбора Рагби 13 федерације Србије. У пригодној атмосфери, председник Рагби 13 федерације Србије, Предраг Пантић, доделио му  је плакету. Том приликом Предраг Пантић  је истакао:

Дугујемо велику захвалност NSW compensation lawyers компанији из Сиднеја и  господину Вику Петровићу, који су у два наврата спонзорисали Рагби 13 национални тим Србије, на турнеји по Аустралији 2016. године и у квалификацијама за Светски Куп 2017. године. Надамо се да ће се наша сарадња наставити и у наредним годинама.

Рагби 13
Предраг Пантић и Вик Петровић

Планови за 2017. годину

У 2017. години Рагби 13 федерација Србије очекује наставак сарадње са својим спонзорима, уз чију помоћ ће покушати да повећа полуларност рагби лиге у земљи. Тренутно се воде преговори са заинтересованим компанијама које би помогле домаћа рагби лига такмичења, али и регионално такмичење. Могућности је много, а највише се помиње могућност да федерација називу такмичењима дода име спонзора. Да ли ће се то догодити знаће се ускоро. Већина клубова припреме за нову сезону почиње одмах након Српске Нове године. Први део припрема углавном ће бити спроведен у теретани и балонима или салама, а чим временске прилике дозволе изаћи ће се напоље. Старт нове сезоне заказан је за последњу недељу у фебруару месецу. Већ по традицији сезону ће отворити утакмица Ризман Купа.

Be the first to comment

Leave a Reply