Захвалност Ер Србији и Етихаду

Предраг Пантић и Дане Кондић

Рагби 13 Федерације Србије, дугује неизмерну захвалност компанијама Ер Србија/Етихад, на подршци у реализацији историјске турнеје рагби 13 репрезентације Србије у Аустралији. Национални авио превозник Ер Србија и њен партнер Етихад омогућили су да ово за нас историјско гостовање од сна постане јава и тако нам помогли да направимо први корак у припремама за квалификације за Светско првенство 2017. године.

Поносно носећи имена обеју еминентних компанија на својим дресовима, наши репрезентативци су на сваком кораку промовисали заједничке вредности које Рагби 13 федерација Србије дели са Ер Србијом и Етихадом, а то су вредан рад, мултикултуралност и стремљење ка високим циљевима. Надамо се да је то само почетак дугогодишње успешне сарадње чија би круна била пласман на Светско првенство које се догодине одржава у Аустралији, Новом Зеланду и Папуа Новој Гвинеји.

index01Уз професионалност људи из оба авио гиганта, желимо да посебно истакнемо захвалност на помоћи и енергији који су у реализацији овог заједничком пројекта уложили генерални директор Ер Србије господин Дане Кондић и генерални директор Етихад за Србију господин Ђорђе Вукотић, као и њихови блиски сарадници, ВП за Азију и Пацифик г. Стеван Шипка и маркетинг менаџер г-ђа Ана Ботсикас.

Господин Стеван Шипка
Господин Стеван Шипка

Користимо такође прилику да се захвалимо и Конзулату Републике Србије у Сиднеју, домаћина презентације новог дреса репрезентације, за који се надамо да ћемо заједничким снагама ускоро презентовати и у Србији.

index

Be the first to comment

Leave a Reply